Český bridžový svaz

  • Email: ucbs@seznam.cz
  • Číslo účtu ČBS: 51-0689240257/0100
  • IČO: 00443000
  • Funbridge
  • Zveřejněno 25. ledna 2019
  • Milan Macura

Funbridge - Hrajte bridž kdykoliv a kdekoliv

Funbridge - Hrajte bridž kdykoliv a kdekoliv

100 rozdání zdarma a národní turnaje s cenami.

Funbridge.com - bavte se a soutěžte s přáteli

ČBS uzavřel spolupráci s herním portálem Funbridge

Díky spolupráci ČBS a GOTO Games (provozovatel Funbridge) máte možnost využívat produkty Funbridge s výhodou. Pro hráče ČBS je připravena celoroční sleva 10% na veškeré produkty. Nejvýhodnější je roční předplatné, které Vás se slevou vyjde na 99 EUR na rok a neomezený počet rozdání. Nákup se provádí přes web www.funbridge.com. Je třeba se první zaregistrovat a následně vybrat variatu nákupu. Do položky GIFT CODE pak vložit CBS2019 a potvrdit a 10% sleva se Vám započítá k nákupu, viz obrázek.

Více informací o aplikaci Funbridge najdete zde

Odměna pro účastníky MČR IMP

Pro všechny hráče, kteří se zúčastnili MČR IMP připravil Funbridge dárek v podobě 100 rozdání zdarma. Pro jejich získání se stačí přihlásit přes stránky Funbridge a v položce menu SHOP zadat kód CBS a potvrdit. Kód bude platný jen do konce MČR IMP, čili do 9. února 2019.

Národní turnaje Funbridge

Od pátku 8. února 2019 budete mít možnost hrát na Funbridge Národní turnaje. Tyto turnaje jsou nezávislé na licenci Funbridge, čili nemusíte mít nakoupeny rozdání či předplatné. Každý turnaj se koná zvlášť, nakoupit však můžete turnaje dopředu. Jeden turnaj se skládá z 20 rozdání a při nákupu 20 turnajů je cena za 1 turnaj 2 EUR. 30% z této částky putuje na fond mládeže, který podporuje juniorský bridž v ČR. 

Za turnaje Funbridge se dostávají klasifikační body (KB) na základě kterých se bude vyhodnocovat dlouhodobé pořadí v těchto soutěžích a 3 měsíčních periodách se budou rozdávat ceny v podobě voucheru na vklady na MČR IMP, TOP, MIX a Prezidentský pohár. Na konci sezony při MČR TOP a Prezidentském poháru se bude pořádat tombola, kde za každou účast na turnaji obrdží hráč jeden lístek do tomboly.

Více o národních turnajích

Děkujeme partnerům za podporu propagace bridže, organizace soutěží a účasti našich reprezentantů na mezinárodních turnajích.

Staňte se i Vy naším partnerem! Podpořit můžete libovolný projekt, turnaj či skupinu hráčů. 

Národní sportovní agentura
Moravskoslezký kraj
Funbridge
Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy
Česká Asociace Univerzitního Sportu
TENAK holdings
Bridgescanner