Český bridžový svaz

  • Email: ucbs@seznam.cz
  • Číslo účtu ČBS: 51-0689240257/0100
  • IČO: 00443000
  • Výsledky soutěží
  • Zveřejněno 3. července 2022
  • Nikol Vachtarčíková, Matyáš Lysek

Mezinárodní párový turnaj U16 na RealBridge

Mezinárodní párový turnaj U16 na RealBridge

Čtyři české páry v kategorii U16 srovnávaly síly a nabíraly nové zkušenosti na mezinárodním mládežnickém online turnaji.

O akci

V neděli 3. 7. se uskutečnil přátelský mládežnický mezinárodní turnaj v kategorii U16. Turnaj se hrál na platformě RealBridge, která umožnila hráčům se navzájem pomocí kamer vidět a komunikovat mezi sebou nejen přes textová pole, ale i přes mikrofony.

Účastníci

Turnaje v kategorii U16 se zúčastnilo 41 párů, z toho 4 české. Kromě zkušenějšího páru Matěje Drozda - Marka Piláta, kteří už měli možnost si online prostředí vyzkoušet, dnes svůj první turnaj na RealBridge absolvovali Jonáš Drozd - Petrem Daňkem a hráli i naši nejmladší bridžisté Damián Kufa - Ema Navrátilová a Valérie Pyszková - Pavla Slováková.

Výsledky

 

Nejlépe z českých párů si vedl Petr Daněk - Jonáš Drozd, kteří se umístili na celkovém 11. místě. Na 13. místě se dále umístili Marek Pilát - Matěj Drozd a velmi milým překvapením na 16. místě byl nováčkovský pár Valérie Pyszková - Pavla Slováková. 35. místo obsadil druhý nováčkovský pár Damián Kufa - Ema Navrátilová.

Vyjádření účastníků


"Bylo to skvělé! Nejen prostředí, ale i systém byl připravený. Jakmile se něco stalo, paní to začala řešit. Měli v tom pořádek."

Valérie Pyszková

"Bylo to velice zajímavé, nezvyk a jiné prostředí, ale vůbec mi to nevadilo. Poznal jsem také jazyky ostatních států. Bylo to super."

Damián Kufa

"Nebylo to vůbec špatné, bohužel se to neobešlo bez nějakých menších technických komplikací, ale turnaj jsme si určitě moc užili. Společně s Valčou s radujeme ze 7. místa z naší linky, které považuji za velmi dobrý výsledek."

Pavla Slováková

"Bylo to fajn, RealBridge má příjemné herní prostředí. Jen ty kamery a mikrofony byly celkem k ničemu."

Petr Daněk

Děkujeme partnerům za podporu propagace bridže, organizace soutěží a účasti našich reprezentantů na mezinárodních turnajích.

Staňte se i Vy naším partnerem! Podpořit můžete libovolný projekt, turnaj či skupinu hráčů. 

Národní sportovní agentura
Moravskoslezký kraj
Funbridge
Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy
Česká Asociace Univerzitního Sportu
TENAK holdings
Bridgescanner