Český bridžový svaz

  • Email: ucbs@seznam.cz
  • Číslo účtu ČBS: 51-0689240257/0100
  • IČO: 00443000
  • Informace ze soutěží
  • Zveřejněno 16. dubna 2023
  • Nikol Vachtarčíková

CBT Havířov 2023

O víkendu 15. - 16. dubna se konala v Havířově hospodě U Jelena druhá zastávka Czech Bridge Tour VC Havířova. Mezi 36 páry zvítězili David Vozábal a Bohumír Zajíček s 60,7 % před páry Skwark - Blat a Kohutová - Scháňka. Týmový turnaj ovládlo družstvo Jedenáctka ve složení Hubená, Hubený, Bielecki, Sienkiewicz.
Prezentace párového turnaje
Výsledky týmového turnaje

Sobotní párový turnaj ovlídl pár Vozábal - Zajíček s 60,7 %. O první místo se bojovalo do poslední krabice, ale nakonec o pět setin na druhé místo dosáhl polský pár Skwark - Blat a pouze o šest desetin za nimi si bronzové poháry vybojoval pár Kohutová - Scháňka, tudíž se všechna pódiová umístění vešla do rozmezí ani ne jednoho procenta. Nejlepším mixem se stal pár Vachtarčíková - Drozd, kteří si svým 8. místem vybojovali rovněž cenu nejlepšího dorostence/juniora. Jelikož se pro tento pár udělila cena nejlepšího juniora, byly dále oceněny nejlepší dorostenkyně Slováková- Rečičárová, které se umístily na děleném 12. místě. Z nejmladších hráčů byly vyhlášeny nejlepší žákyně Konštacká - Pyszková, které v celkovém pořadí figurovaly na 25. místě.

V neděli se hrál vedlejší týmový turnaj, který ovládl tým Jedenáctka ve složení Hubená, Hubený, Bielecki, Sienkiewicz. Stříbrné medaile si, s chybějícími 0,14 VP na prvního, odvezl pražský tým Jamka a kyvadélko ve složení Vozábal, Zajíček, Schulzová, Kupková. Na třetí místo dosáhl tým 6 TIGRES ve složení Laštovička, Tomáš, Volhejn, Volhejn.

Děkujeme partnerům za podporu propagace bridže, organizace soutěží a účasti našich reprezentantů na mezinárodních turnajích.

Staňte se i Vy naším partnerem! Podpořit můžete libovolný projekt, turnaj či skupinu hráčů. 

Národní sportovní agentura
Moravskoslezký kraj
Funbridge
Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy
Česká Asociace Univerzitního Sportu
TENAK holdings
Bridgescanner